Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
5 pareri

Moxe autoadezive fara fum

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51 lei Lei
Brand
M51
Out Of stock
Descriere
Moxibustia functioneaza prin utilizarea caldurii in aplicatii locale si este o tehnica straveche, de ameliorare a durerilor cronice ,folosita in Medicina chineza. Se foloseste pulberea unor plante, cel mai adesea Artemisia argyi (pelin chinezesc). Procedeul se aplica in boli de tip Frig (Yin): boala artrozica, prostatita, cistita, enurezis, tulburari de dinamica sexuala etc. cat si in boli de tip Insuficienta (Xuo): astenii.Moxa actioneaza prin caldura pe care o emite cat si prin substantele bioactive ale plantei din care este facuta moxa.
Producator: China

Specificatii
Greutate: 430 g
Tip: moxa autoadeziva fara fum
Dimensiune moxa: ~40 mm x 6mm
Dimensiune suport moxa: 12 mm x 30 mm
Ambalare: 50 buc/ cutie;
Culoare: negru

Instructiuni de utilizare:
Usor de folosit: pur si simplu desprindeti suportul pentru a expune baza autoadeziva si apoi  aplicati-l pe punctul de acupunctura,aprindeti varful de moxa si fixati-l in suport. Se lipeste bine, ramane in pozitie si se indeparteaza usor.
In cazul in care caldura devine inconfortabila, eliminati sau mutati Moxa pe o alta locatie. Daca este utilizata incorect, poate aparea roseata sau basici dupa aplicare, care in mod normal vor disparea in cateva zile.
Cand utilizati moxa pe ac, este indicat un scut protector, (folie de aluminiu de exemplu), care trebuie plasata sub si in jurul acului pentru a proteja pielea de cenusa.
Pentru siguranta pacientilor, nu utilizati rulourile de moxa sau orice alt produs din moxa daca este deteriorat sau fisurat.
Experienta de utilizare:
Scopul moxibustiei, ca si in cele mai multe forme de medicina traditionala chineza, este de a stimula si regla  fluxul de energie din meridiane si mentinerea starii generale de sanatate.

Contraindicatii
Moxele aplicate direct, indirect, si aplicate pe ac trebuie intotdeauna administrate si utilizate sub supravegherea unui medic calificat.
Nu lasati pacientii nesupravegheati in timpul utilizarii moxei!
Nu utilizati moxa directa pe fata, pielea moale, sau alte zone sensibile ale corpului.
Nu utilizati moxa pe sugari sau copii mici.
Nu utilizati moxa pe pacientii care nu sunt capabili sa detecteze senzatii de caldura sau durere (de exemplu, varstnici, pacientii cu leziuni ale nervilor, etc).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura