Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
5 pareri

Moxa extrapura varsata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43 lei Lei
Brand
M11
Out Of stock
Descriere
Ambalare: 50 gr/punga.

Moxibustia (chineză: Pinyin: jiǔ) este o tehnică de medicina tradiţională chineză care implică arderea de un băţ sau de con de miez de nucă, Artemis vulgaris, o mica planta medicinala spongioasă, pentru a facilita vindecarea.

Moxibustia a fost folosita pe tot cuprinsul Asiei de mii de ani; de fapt, în chineză  caracterele pentru acupunctura, traduse literalmente, inseamna "acupunctura-moxibustie."

Conul de moxa este plasat pe un punct de acupunctura si ars.

Conurile de ardere sunt  eliminate înainte sa arda pielea. Scopul este de a stimula şi de a consolida sângele si energia corpului.

Planta  poate veni în forma de bat ce  seamănă cu lungimea şi circumferinţa  unui trabuc. Moxa poate fi, de asemenea, conuri de ars. Moxibustia este aproape întotdeauna utilizata în legătură cu acupunctura, ca o tehnica complementara.

NOTĂ: Moxa directa, Moxa indirecta, şi Moxa aplicata pe ac trebuie întotdeauna administrata şi utilizata sub supravegherea unui medic calificat.

Când utilizaţi Moxa pe ac, este indicat un scut protector, (folie de aluminiu de exemplu), care trebuie plasata sub şi în jurul acului pentru a proteja pielea de cenuşă.

Când folositi role Moxa, cenuşa arsa trebuie să fie îndepărtata frecvent.

Pentru siguranţa pacienţilor, nu utilizaţi rulouri Moxa sau orice alt produs Moxa dacă este deteriorat sau fisurat.

Întotdeauna aprindeti stick-on Moxa (moxele auto-adezive) întâi şi apoi aplicati-le pe punct.

Dacă căldura devine inconfortabila, eliminati sau mutati Moxa pe o altă locaţie.

Dacă este utilizata incorect, poate apărea roşeaţă sau un blister de căldură după aplicare, care in mod normal va disparea in cateva zile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura