Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
5 pareri

Bol cantator din cristal Terapie prin sunet - alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

510 lei Lei
Brand
F06
Out Of stock
Descriere
Bolurile cantatoare din cristal produc un camp de sunet vibrational care rezoneaza chakra corpului usor si ariei fizice corespunzatoare. O serie de terapii pure cu tonuri de cristal faciliteaza reechilibrarea fiecarui receptor la un nivel ridicat de stralucire eterica. Bolurile cantatoare contin intregul spectru de lumina care este legat de cele sapte centre de energie (chakre) si, astfel, vindeca ascultatorul prin a aduce lumina pura prin sunet ca o culoare specifica inapoi in aura umana. Efectul se inmulteste pe masura ce se canta la bolurile de cristal.

Bolurile cantatoare transmit energie in atmosfera, umpland aura unei persoane cu o stralucire vibrationala care se traduce in cele sapte culori principale ale curcubeului . Prin intermediul tonurilor de cristal pur, ca si efectul sunetului, se poate calatori intr-o stare de constienta modificata. Pe masura ce diferite parti ale creierului sunt stimulate, acestia elibereza diferiti hormoni si substante neuro-chimice care pot suprima durerea, pot intari vointa in talente creative si pot depasi dependentele.

Astfel, in functie de tonalitatea sunetelor, bolurile emit rezonante ce intra in interactiune cu diferitele laturi ale corpului uman:

Nota C, Chakra Rosie, despre latura sexuala, alunga frica si traumele din copilarie, acolo energia Kundalini poate exista in stare latenta;
Nota D, Navel Chakra Portocalie, stimuleaza centrul de procesare si interpretare a lumii emotionale din jurul nostru;
Nota E, Solar Plexus Chakra Galbena, rezoneaza cu punctele de putere personala si exprimarea creativitatii;
Nota F, Chakra inimii, Verde, stimuleaza punctele afective, in care luam si trimitem dragostea noastra;
Nota G, Chakra gatului, Albastru, interactioneaza cu centrul de comunicare, atat in exterior, cu ceilalti, cat si in interior, cu noi insine.
Nota A, Chakra celui de-a treilea ochi, Indigo, stimuleaza centrul pentru abilitati psihice si intuitive;
Nota B, Chakra coroanei, Violet, rezoneaza cu imaginatia si sinea superioara
Trimite mesaj
Din Gura in Gura