Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
5 pareri

Dispozitiv manual pentru masaj scalp (R126)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11 lei Lei
Brand
R126
Out Of stock
Descriere
Acest dispozitiv  ofera o stare de relaxare fizica si psihica. Amelioreaza durerile de cap, stimuleaza circulatia sangelui si ofera o stare de bine.
Efectele create de acest dispozitiv sunt:
relaxare, antistres, stimuleaza si echilibreaza circulatia sanguina, poate reduce migrenele, calmeaza sistemul nervos, poate echilibra concentratia, stimuleaza pielea capului si poate intari radacinile parului astfel poate reduce caderea parului, dupa o utilizare de circa 7 zile poate intarii chiar si sistemul imunitar.
Producator: China.

Specificatii

Tip: dispozitiv masaj
Dimensiuni (L): ~ 7 cm.
Ø capat ~ 8 cm
Material: plastic/maner lemn
Culoare: roz si verde
Ambalaj: 1 bucata.

Instructiuni de utilizare

Pentru un efect maxim se utilizeaza de circa 3 ori pe zi, cu sedinte de circa 5-10 minute. Dispozitivul se pune pe cap si se apasa usor, pana cand firele din metal se deschis, apoi cu miscari verticale continuam, bratele acestuia se deschid si inchid. Puteti folosi si miscari de rotatie sau inclinare stanga dreapta. Masajul capilar se poate face personal sau chiar si de catre o alta persoana.

Dispozitivul se poate utiliza si pe: spate, coate, genunchi, umeri iar in aceste cazuri este recomandat sa utilizam doua dispozitive pentru un efect maxim.
Trebuie sa manevrati cu grija astfel incat sa nu va raniti, atentie la ochi, urechi, gura si nas.
Nu lasati la indemana copiilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura