Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
5 pareri

Aparat de masaj anticelulitic cu vibratii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

397 lei Lei
Brand
E39
Out Of stock
Descriere
Aparatul de masaj cu vibratii pentru relaxare si masaj anticelulitic si drenaj limfatic este un aparat profesional utilizat cu succes in saloanele de infrumusetare.  Eficacitatea dispozitivului si modul de utilizare simplu face ca dispozitivul sa fie folosit pentru intretinere personala.

Specificatii:

Eficient, durabil, si economic!
Este un un produs durabil, eficient pentru persoanele ce efectueaza masajul la domiciliu sau chiar pentru o familie
Producator: China

Caracteristici speciale:

-Reduce durerea, indeparteaza oboseala, ajuta la indepartarea tesutului gras si a celulitei, stimuleaza circulatia, oferindu-va o placuta senzatie de relaxare
-Are doua viteze de masaj

Suportul special adaptat masarii bratelor, picioarelor, coapselor, gatului, talpilor,etc.
Reduce durerile musculare, accelereaza arderea grasimilor si imbunatateste circulatia sanguina
Destinat pentru masajul spatelui, coapselor, burtii, feselor, pentru a elimina grasimea din organism cu ajutorul vibratiilor.
Aparatul de masaj cu vibratii poate ajuta in prevenirea infertilitatii prin desfundarea trompelor uterine cu ajutorul vibratiilor.
Cauzele care duc la infundarea trompelor uterine sunt multiple, de aceea trebuie luat in calcul faptul ca prevenirea sau tratarea acestor afectiuni este mult mai usoara decat desfundarea trompelor uterine.
Desfundarea trompelor uterine este procedura care paote rezolva una dintre cele frecvente cauze ale infertilitatii feminine pentru ca trompele uterine infundate sunt sinonime cu incapacitatea de a concepe un copil.
In concluzie, aparatul de masaj cu vibratii poate ajuta la eliminarea posibilelor interventii chirurgicale pentru infertilitate gen laparoscopie etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura