Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
5 pareri

Set 12 ventuze higroscopice din silicon (V23)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

115 lei Lei
Brand
V23
Out Of stock
Descriere
Erapia cu ventuze este o parte din medicina chineza, eficienta pentru tratarea durerii, stresului si depresiei.
Ventuzele pentru masaj prin vacuum reprezinta o adaptare moderna a vechii terapii chinezesti cu ventuze. Aceasta tehnica este, de asemenea, usor de folosit acasa pentru a preveni si trata multe afectiuni comune, cum ar fi: obezitatea, degradarea nervilor periferici, celulita. De asemenea, imbunatateste circulatia sangelui si limfei, fiind eficient ca tratament de detoxifiere, poate fi folosita in tratarea pielii uscate sau ridurilor si poate fi de ajutor in eliminarea celulelor moarte. Ventuzele din silicon actioneaza delicat ajutand pielea sa respire mai bine si imbunatateste conditia muschilor.
Producator: China.

Specificatii

Tip: Ventuze.
Dimensiuni
Setul contine 12 ventuze cu aceeasi dimensiune: 6.5 x 4.5 cm
Ambalare: 12 buc./set.
Material: Silicon.
Culoare: Roz

Caracteristici speciale:

Ventuzele nu pot fi folosite pentru masaj, ele pot fi aplicate doar stationar, fiind un bun remediu pentru extragerea umezelii din corp.

Beneficii:

Terapia cu ventuze poate fi folosita in mod eficient pentru a stimula miscarea sangelui, fluidele limfatice si energia esentiala Qi din organism. Deoarece multe tipuri de boli, stres si durere sunt cauzate de blocaje sau stagnari in circulatia acestor fluide si Qi, terapia cu ventuze devine adesea o parte esentiala a programului de tratament. De exemplu, terapia cu ventuze este folosita pentru a trata toate tipurile de dureri musculare, stres si pentru a ajuta la eliminarea congestiei dupa o raceala sau o gripa.

Instructiuni de utilizare

Pentru aplicare se pozitioneaza ventuza pe zona dorita si cu policele mainilor se apasa pe mijlocul manerului ventuzei. Prin presiune se creaza vid astfel permitand ventuzei sa faca suctiune. Pentru devidare se apasa tot pe mijlocul manerului, permitand ventuzei sa fie desprinsa de pe piele.
Procedura de masaj prin vacuum nu ar trebui sa aiba efecte neplacute sau sa fie dureros.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura