Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
5 pareri

Piatra Gua Sha din roca vulcanica forma peste (R65)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Brand
R65
Out Of stock
Descriere
Piatra din din roca vulcanica sub forma de peste utilizata in tehnica gua sha.
Tehnica tratamentului cu aceste pietre este bazata pe teoriile medicinei traditionale chineze, cum ar fi punctele de acupunctura, masajul chinezesc si scraping.

Producator: China

Specificatii
Tip: piatra gua sha
Dimensiuni (L x l): 12 x 4 cm.
Greutate:
Material: roca vulcanica
Culoare: negru
Piatra curata canalele corpului uman, imbunatateste microcirculatia organismului, elimina caldura si toxinele din corp, dar si grasimile care nu sunt necesare.
Terapia cu aceste pietre poate imbunatati imunitatea, fortifica organismul si faciliteaza prevenirea bolilor pana a se ajunge la tratament.

Piatra din roca vulcanica poate fi incalzita inainte de a fi folosita.
1. Puneti piatra in apa si incalziti-o pana la aproximativ 52 grade Celsius.
2. Incalzirea pietrei dureaza 30-45 minute pentru a ajunge la temperature dorita.
Tehnica gua sha se aplica in primul rand pe spate, gat, umeri, fese si membrele corpului. Practicienii avansati pot utiliza Sha pe piept si abdomen.
Efectul scrapingului:
1. Efect analgezic: dureri de cap, gat, umar, mijloc, picior, dureri reumatice, abdominale, dureri de stomac, nevralgie; este cea mai buna metoda, are efect rapid;
2. Intareste functia imunitara: oboseala repetata, neurastenie, ameteala, tensiune scazuta, rezistenta scazuta cauzata de raceala prelungita, febra, etc. Apeland la scraping, se imbunatateste starea generala de sanatate.
3. Imbunatatirea infatisarii, a sanatatii pielii: noul inlocuieste vechiul. Pentru intarirea celulelor faciale, a nutrientilor si pentru a hidrata rapid, pentru a preveni imbatranirea pielii.
4. Ajustarea glandei endocrine.
5. Meridiane Shu: leziunile facute pe meridiane se vindeca, iar energia incepe sa circule.
6. Regleaza energia, activeaza celulele, elimina toxinele: se face scraping pe suprafata pielii si a tesutului pentru ca circulatia sangvina sa fie stimulata si sa se restaureze activitatea metabolica.
7. Imbunatateste functia organelor interne.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura