Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
5 pareri

Dispozitiv pentru masurarea procentului de grasime corporala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16 lei Lei
Brand
T64
Out Of stock
Descriere
Acest dispozitiv masoara grasimea subcutanata cand pielea este trasa in pozitii specifice si se creeaza acele pliuri ale pielii. Dispozitivul masoara in milimetri, iar dupa cum variaza greutatea persoanei, scad si cresc valorile masurate de acesta.

Dupa ce sunt citite, aceste valori sunt introduse intr-o ecuatie pentru a determina procentul total de grasime corporala. Acesta ofera indicatii foarte bune in privinta procentului de grasime corporala totala, iar acest lucru determina mai departe imbunatatiri in ceea ce priveste dieta sau antrenamentele.

Producator: China.

Specificatii

Tip: masurator al tesutului adipos subcutanat
Dimensiuni - aprox 16.5 x 11 x 0.6 cm
Greutate: 20 gr.
Material: plastic
Caracteristici speciale
Foarte usor de manevrat.
Rang de masurare: 0 - 70 mm
Instructiuni de utilizare
Metoda etrierului - pe care poti invata sa o faci singur , masoara pliurile pielii si pune aceste masuratori intr-o formula. Formula va scuti apoi un procent estimat de grasime corporala. Aceste formule va pot determina, de asemenea, greutatea grasa si greutatea in greutate slaba.
In functie de tipul de formula pe care il utilizati, veti apuca pliurile pielii pe diverse zone ale corpului.
Pentru a masura grasimea corporala, trebuie sa indepartati grasimea din muschi, sa-i strangeti cu un etrier, sa masurati si sa comparati cu graficul Formula "Jackson-Pollock Three Sitefold Skin”" este exacta.

Metoda Jackson-Pollock pentru evaluarea procentului de grasime corporala are in vedere trei masuratori ale pielii.

Pentru Barbati - PIEPT (la jumatatea distantei dintre sfarc si axila), ABDOMEN (aproximativ 1 centimetru chiar pana la ombilic), COAPSA (la jumatatea distantei dintre sold si genunchi).

Pentru Femei - TRICEPS (la jumatatea distantei dintre osul din partea de sus a umarului si cotului), SUPRAILIAC (chiar deasupra capatului superior al osului soldului), COAPSA (la jumatatea distantei dintre sold si genunchi).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura