Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.00
3 stars: Normal
5 pareri

Bile de relaxare din jad

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei Lei
Brand
R01
Out Of stock
Descriere
Chiar daca sunteti familiarizati cu medicina si filozofia chineza, folosirea bilelor de relaxare chinezesti va fi destul de dificila si ciudata la inceput. Dar nu va descurajati!

1. Pentru a incepe este o idee buna sa nu folositi bile care sunt prea mari pentru mana dumneavoastra.

Mai mult decat atat, cel mai bine este sa alegeti un loc sigur pentru a practica pentru ca exista posibilitatea sa scapati bilele. Practicati pe o suprafata care este captusita cu ceva moale si rezistent.

2. Lasati-va timp sa va obisnuiti cu bilele si asigurati-va ca sunteti intr-o pozitie confortabila atunci cand practicati. Nu conteaza daca sunteti asezat, in picioare sau pe scaun, atata timp cat va simtiti confortabil. Este, de asemenea, bine sa mergeti cu pas usor in timp ce practicati, dar asteptati pana cand stapaniti tehnica.

Cum sa folositi bilele de relaxare: Bilele sunt plasate intr-o mana si rotite in sensul acelor de ceasornic, fie invers sensului acelor de ceasornic. Acest exercitiu va pastra toate punctele in continua miscare, cu muschii degetelor si antebratelor contractati si relaxati armonios.

Intretinere: Bile sunt realizate din material placut, jad chinezesc si ar trebui sa fie mentinute uscate si curate. De asemenea, evitati lovirea violenta una de cealalta.

Beneficii:

• Practicarea cu aceste bile duce la o mai buna mobilitate a articulatiilor si muschilor.
• Caldura care este eliberata imbunatateste circulatia si are un efect calmant asupra sistemului nervos.
• Sunetul produs de miscarea bilelor are un efect relaxant, dar si stimulant.

Ambalare: 2 buc/set.

Marimi: intre 5 cm si 7 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura